Lopende wedstrijd

Er wordt momenteel een 7de wedstrijd geschoten bij de vereniging van
S.V. Glanerbrug
.

Schietdagen:

Week 1 Ma Di Wo Do      
Week 2                   Do Vr
De volgende wedstrijd wordt verschoten bij vereniging: S.V. Deurningen
en begint op 06-02-2023


Agenda


Let op! Voor de exacte schietdagen kijk bij de uitnodiging van de desbetreffende vereniging!


Zelf ook een Google Calender account?
Voeg ineens alle data van de btls toe door op: onderaan de kalender te drukken.


Article Hover Effect

Tubantia Twente

Bedrijfsbus in Enschede verwoest door brand

Sun, 29 Jan 2023 07:33:11 GMT

ENSCHEDE - Voor de tweede nacht op rij is een voertuig uitgebrand in Enschede. Dit gebeurde aan de Floraparkstraat in Enschede.

Kraker FC Twente-Feyenoord heeft alles: een vol huis, Zerrouki, Wieffer, het klasje van Theo en het rode dorp van de Feyenoord-trainer

Sun, 29 Jan 2023 06:57:39 GMT

ENSCHEDE - In de eredivisie zijn dit weekend alle ogen gericht op de topper tussen FC Twente en Feyenoord. Voor het eerst sinds vijf jaar met publiek in De Grolsch Veste. En er is nog veel meer speciaals aan deze uitvoering.

Stroom uit een Vattenfall-laadpaal kost een derde van Vattenfall-stroom uit de meterkast

Sat, 28 Jan 2023 17:28:21 GMT

ENSCHEDE/AMSTERDAM - Bijna 850 inwoners van Overijssel en Gelderland hebben bij Vattenfall InCharge een aanvraag ingediend voor het plaatsen van een openbare laadpaal voor hun elektrische auto. De dochteronderneming van Vattenfall zet er in deze twee provincies de komende jaren in totaal vierduizend neer. Eigenaren van een elektrische auto kunnen daar zeer goedkope stroom van halen.

Uitslagen, doelpuntenmakers én wedstrijdverslagen amateurvoetbal (zaterdag)

Sat, 28 Jan 2023 16:59:16 GMT

Wat gebeurde er zaterdag allemaal in het amateurvoetbal? De uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen brengen we op deze plek. Blijf de pagina verversen voor updates.

Job (24) uit Oldenzaal heeft zijn leven ingericht rond techniek, met carnaval als toegepaste wetenschap

Sat, 28 Jan 2023 14:09:12 GMT

Jongetjes en techniek. Vaak is dat een gelukkiger huwelijk dan tussen mensen, in ieder geval qua loyaliteit, oneindigheid en hartstocht.

En weer staat dit bekende horecapand te huur: Foodies stopt er na twee jaar mee

Sat, 28 Jan 2023 13:44:11 GMT

ENSCHEDE Restaurant Foodies staat in de etalage. De exploitatie van het horecapand aan het Stationsplein is per 1 februari gekocht door De Schone Zaak, een landelijk investeringsfonds van en voor de horeca.

Twentse activisten die A12 bezetten nog lang niet thuis: zonder papieren opgepakt

Sat, 28 Jan 2023 13:37:29 GMT

DEN HAAG - Alle veertien Twentse klimaatactivisten die zaterdag rond de middag meededen aan de bezetting van de A12 in Den Haag, zijn opgepakt. Ze zijn in bussen afgevoerd naar het politiebureau in Den Haag. Een aantal van hen, onder wie Ico Jongerden (64) uit Almelo, heeft bewust geen identiteitspapieren bij zich.

D66 ziet kansen voor IJsbaan Twente: ‘Waard om te redden’

Sat, 28 Jan 2023 13:35:39 GMT

ENSCHEDE De toekomst van IJsbaan Twente hangt aan een zijden draadje, maar D66 weigert zich nu al neer te leggen bij de dreigende sluiting. „De ijsbaan is het waard om te redden.”

Potje ver plassen op Oude Tramdijk

Fri, 27 Jan 2023 11:00:44 GMT

Wa’k zegg’n wol. Een wekelijkse rubriek met (eigen)aardige berichten uit Noordoost-Twente. In deze aflevering: een tussenstand in de strijd tussen een landeigenaar en hardnekkige wandelaars in Rossum en het bezoek van een cameraploeg van ‘Hart van Nederland’ aan de carnavalsloodsen in De Lutte.

Na 52 jaar gaat de stekker er (noodgedwongen) uit bij de Ouderenbond Beuningen: ‘Mensen zijn te druk’

Fri, 27 Jan 2023 09:00:30 GMT

BEUNINGEN - Na 52 jaar stopt het dan toch echt. De Ouderenbond Beuningen zet er definitief een punt achter. De laatste jaren nam het aantal actieve leden drastisch af, tot er nog maar zes leden overbleven. En dat is, hoe jammer ook, te weinig om door te gaan.

Appartementen in Stadshart-pand aan Steenstraat in Oldenzaal zijn oké, maar buren balen van penthouse

Thu, 26 Jan 2023 15:00:16 GMT

OLDENZAAL - Zeven appartementen inclusief een penthouse in het voormalige Stadshart-pand aan de Steenstraat? In het gemeentehuis zien ze die transformatie wel zitten. Maar een aantal buren is minder blij met de komst van het penthouse. Zij raken een deel van hun vrije uitzicht kwijt.

Losser krijgt voorlopig geen flitspalen en dit is waarom

Thu, 26 Jan 2023 10:30:33 GMT

LOSSER - De gemeente Losser krijgt geen mobiele flitspalen om notoire hardrijders aan te pakken. Dat maakte wethouder Jaimi van Essen bekend naar aanleiding van vragen van de fractie van Burgerforum.

Windmolens in Noord Deurningen? Omwonenden zien het niet zitten: ‘Wij Twentenaren beseffen niet hoe mooi het hier is’

Thu, 26 Jan 2023 09:09:11 GMT

NOORD DEURNINGEN - Slagschaduw, geluidsnormen en het behoud van Nationaal Landschap Noordoost-Twente: zomaar een greep uit de onderwerpen die voorbijkwamen tijdens de informatiebijeenkomst over de ‘verfijning’ van het zoekgebied voor windenergie nabij Noord Deurningen. „Mijn gevoel zegt dat het voor de bühne was.”

Loopgroep De Lutte moet keuzes maken: Dorpsloop en Gildehaus-Dinkelloop verdwijnen van hardloopagenda

Thu, 26 Jan 2023 05:45:03 GMT

DE LUTTE - Het einde van een mooie traditie: de Dorpsloop in De Lutte houdt na dertig jaar op te bestaan. Minder deelnemers, meer veiligheidsmaatregelen en minder vrijwilligers zijn de oorzaak van het besluit dat de leden van Loopgroep De Lutte met bloedend hart hebben genomen. Ook de Gildehaus-Dinkelloop wordt niet meer gehouden.

Gemist? Howard V. tankte overal in Twente zonder te betalen & illegaal gebouwde woning bij Losser moet weg

Wed, 25 Jan 2023 18:58:37 GMT

Ben je er vandaag niet aan toegekomen om al het regionale nieuws op Tubantia.nl te volgen? Geen probleem, we hebben de belangrijkste nieuwsfeiten voor je op een rij gezet. Dit is het nieuws van woensdag 25 januari.

Sponsoren houden Oldenzaalse wagenbouwers op de been: ‘Met huidige prijzen zou bouw praalwagen onbetaalbaar zijn’

Wed, 25 Jan 2023 16:28:28 GMT

OLDENZAAL - De prijzen rijzen de pan uit en dat merken ze ook in carnavalsland. De verwarming staat een stuk lager en vooral voor ijzer moet dieper in de buidel worden getast. In het zuiden van het land worden wagens daardoor kleiner of minder gedetailleerd. Maar in de Boeskoolstad niet. En dat is vooral te danken aan de sponsoren: ‘Ze dragen het carnaval op handen.’

Nieuw evenement Literatuur bij de Buur in Hengelo: ‘We maken van elke woonkamer een theatertje’

Fri, 27 Jan 2023 15:02:56 GMT

HENGELO - Luisteren naar gedichten, verhalen en muziek in negen Hengelose huiskamers. Dat kan zondag bij de eerste editie van Literatuur bij de Buur, georganiseerd door Stichting Hengelo Leest.

Alles zat tegen, maar ze komen nu echt: de kunstobjecten in centrum van Hengelo

Fri, 27 Jan 2023 05:00:27 GMT

HENGELO - Het duurde even, maar het lijkt nu toch te gaan gebeuren: het plaatsen van drie kunstobjecten rond het stadhuis/stadskantoor, eind februari. Een cadeautje van kunststichting HeArtpool aan de stad, vanwege het 25-jarig bestaan. Maar dat was vorig jaar.

Aannemer staat in de startblokken om te beginnen met bouw nieuw Wooldrik Borne; ‘de risico’s zijn groot’

Thu, 26 Jan 2023 17:30:36 GMT

BORNE - Met een oppervlakte van ruim 11.000 vierkante meter wordt het een van de grootste gebouwen van Borne. De gemeente staat aan de vooravond van een enorme investering in de ‘vernieuwbouw’ van sport- en scholencomplex ’t Wooldrik.

Tennisclub Goor ziet af van padelbaan uit respect voor de buurt

Thu, 26 Jan 2023 16:00:24 GMT

HENGELO - Het was al bijna in kannen en kruiken. De Goorse Tennis Club GTC wilde vanwege de teruggelopen belangstelling voor tennis en de grote populariteit en opmars van padel één tennisbaan en de oefenkooi opofferen voor twee padelbanen. Ten aanzien van de investering lag er een positief besluit van de algemene ledenvergadering. De padelcommissie was ook positief.

Hengelose Kiki zet groothandel in kappersartikelen voort: ‘Kom maar hier! Hier ben je thuis’

Thu, 26 Jan 2023 15:00:17 GMT

HENGELO - Zo’n vierduizend producten zijn uitgestald in Kiki’s groothandel in kappersartikelen aan de Zaagstraat 13. De voormalige groothandel van de familie Oude Alink aan de Vondelstraat stopte in december 2021 al en Kiki van den Brink-Jaspers (30) neemt de zaak over. Ze werd goed ingewerkt door de Oude Alinks.

Eenvoudig digitaal speuren naar je voorouders, dankzij de handige handen van mensen van de Bornse SWB

Thu, 26 Jan 2023 13:00:03 GMT

BORNE - Het digitaliseren van oude persoonskaarten is bij medewerkers van SWB in goede handen. Burgemeester Jan Pierik geeft de SWB’ers een pluim: „Jullie verrichten heel belangrijk werk.”

Omstanders halen slachtoffer mishandeling van het spoor in Borne, even later raast de intercity voorbij

Thu, 26 Jan 2023 12:15:23 GMT

BORNE - Een inwoner van Borne met een verstandelijke handicap is zondag afgetuigd door drie mannen en op het spoor gegooid. Wat is er precies gebeurd? „Omstanders hebben het leven van die man gered.”

Oud-ambtenaar maakt gehakt van groeiambities Hengelo: ‘Op geen enkele wijze onderbouwd’

Thu, 26 Jan 2023 10:30:43 GMT

HENGELO - Als Hengelo wil groeien naar 100.000 inwoners dan zijn daarvoor netto 9000 extra woningen voor nodig. „Dat zou betekenen dat Hengelo bijna de helft van het in de Regionale Woning Agenda voorzien aantal van 21.000 woningen nodig zal hebben.”

© Matthijs Aveskamp 2017
Lopende wedstrijdscores

Er wordt momenteel een 7de wedstrijd geschoten bij de vereniging van
S.V. Glanerbrug
.

Schietdagen:

Week 1 Ma Di Wo Do      
Week 2                   Do Vr
De volgende wedstrijd wordt verschoten bij vereniging: S.V. Deurningen
en begint op 06-02-2023
Foto pagina
Album: Uitreiking-2019


Foto pagina over wedstrijden die zijn verschoten bij de verschillende verenigingen. Klik hier voor fotos. Zelf foto's in deze galerij zetten? Dat kan! Stuur de foto's naar: De galerij beheerder.

Ga naar de galerij Stuur foto